آخرین اخبار
کد مطلب: 102211
وزير اطلاعات:
وزارت اطلاعات با اقدامات ضد امنيتي جريانات سياسي برخورد مي‌کند / دستگاه‌ اطلاعاتي تفاوتي ميان جريان‌هاي سياسي قايل نيست
تاریخ انتشار : 1394/03/17 16:58:00
نمایش : 1519
وزير اطلاعات گفت: اقدامات هر جناح و جرياني به امنيت جامعه آسيب برساند دستگاه اطلاعاتي ناچار به برخورد است و طبعا برخورد پيشگيرانه و صيانت‌گرانه و هدايتگرانه مقدم بر برخورد مچ‌گيرانه است.
به گزارش سلام لردگان، حجت‌الاسلام سيد محمود علوي ظهر امروز در نشست شوراي اداري استان کهگيلويه و بويراحمد اظهار کرد: بايد امنيت توأم با سرور و شادماني را در جامعه ايجاد کنيم و به همين خاطر احاد جامعه نبايد از دستگاه امنيتي بترسند بلکه اسم آن بايد براي آحاد جامعه آرامش‌بخش باشد.

وزير اطلاعات بيان کرد: چون اولين کسي که براي جامعه بشري امنيت ايجاد مي‌کند پروردگار است و در جامعه مهدوي يکي از دستاوردهاي بزرگ همين ايجاد امنيت است.

علوي با بيان اين که اولين توليد کننده امنيت براي جامعه بشري خداوند است، افزود: نام خداوند هم براي همه انسان‌ها اطمينان‌بخش است.

وي گفت: بر همين اساس اسم وزارت اطلاعات و هر دستگاه اطلاعاتي ديگر بايد آرامش‌بخش و اطمينان‌آفرين باشد چرا که وزارت اطلاعات کار پروردگار را به نحوي انجام مي‌دهد.

علوي تصريح کرد: امروز وزارت اطلاعات مانند گذشته در دل مردم جاي دارد و مردم خوب پي برده‌اند در شرايطي که در دور تا دور ما ناامني است اين امنيت مثال‌زدني در جمهوري اسلامي جز با هم‌افزايي عناصر و ارگان‌هاي نظامي و انتظامي و امنيتي و اطلاعاتي و قضايي حاصل نمي‌شود.

وي بيان کرد: اگر همراهي و همدلي سپاه و ارتش و نيروي انتظامي و وزارت اطلاعات و دستگاه قضايي و همه ارکان نباشد اين امنيت به اين صورت براي جامعه ايجاد و تأمين نمي‌شود.

وزير اطلاعات تأکيد کرد: مردم اين را درک مي‌کنند و خوب احساس مي‌کنند و در اين شرايط وقتي امنيت مردم تأمين شد و آن را حس کردند براي آن‌ها امنيت رواني هم ايجاد مي‌شود.

وي گفت: مقام معظم رهبري در ديدار اخير نيروي انتظامي با ايشان تأکيد داشتند که مردم بايد امنيت را احساس و آن را لمس کنند.

علوي خاطرنشان کرد: يعني نه تنها امنيت فيزيکي باشد و کسي به ديگري تعرض نکند مردم بايد اين عدم تعرض و امنيت را احساس کنند تا امنيت رواني ايجاد شود.

وي گفت: امنيت رواني وقتي به وجود آمد رفتارها عقلاني و منبعث از عقلانيت مي‌شود و مديران مي‌توانند با ابتکار و خلاقيت امور جامعه را به پيش برده و سرمايه‌گذاري صورت گرفته و هنرمندان هنرآفريني کنند.

علوي اظهار کرد: به اين ترتيب وحدت و همدلي و همزباني در جامعه رو به افزايش مي‌گذارد و يأس را براي دشمنان و اميد را براي دوستان ايجاد مي‌کند.

وي گفت: براي اين که به چنين نتايج دلنشيني برسيم بايد حرمت انسان‌ها و کرامت آن‌ها حفظ شود و حيثيت آن‌ها از ارزش فوق‌العاده برخوردار شود و با اندک اهادفي با حيثيت آن‌ها بازي نشود چرا که در احاديث آماده حيثيت مؤمن پا به پاي حرمت کعبه تلقي شده است.

وزير اطلاعات با بيان اين که بايد امنيت‌ مردم‌محور و مردم‌مدار داشته باشيم، تصريح کرد: وقتي مردم کرامت داشته باشند دستشان را به خطار و ناهنجاري آلوده نمي‌کنند چرا که اين سخن رسول گرامي اسلامي است.

وي گفت: اگر شأن و حيثيت مردم بالا رفت آن‌گاه شاهد ايجاد امنيت بدون هزينه‌اي براي جامعه خواهيم بود و برعکس اگر شخصيت مردم و حيثيت آن‌ها آسيب ببيند آنگاه نبايد انتظار داشته باشيم که اين گوشه و آن گوشه مسائل غير منتظره‌اي پيش نيايد.

وي تأکيد کرد: کاري کنيم که مردم به نظام حکومتي عقيده پيدا کنند و رفتار ما باعث عقده آن‌ها نشود که به تعبير امام صادق(ع) هر آدمي که تکبر و زورگويي به خرج مي‌دهد به خاطر ذلت دروني است که احساس مي‌کند.

علوي با بيان عواقب و مشکلاتي که ممکن است از قبل حقارت‌ها پيش بيايد، تصريح کرد: اگر انسان دچار عقده شد مسائل سياسي را امنيتي و مسائل اجتماعي را سياسي کرده و به همين منوال هزينه‌هاي ايجاد امنيت را زياد مي‌کند.

وزير اطلاعات خاطرنشان کرد: ما خدمتگزار مردم و نوکر مردم هستيم و خدمتگزار مردم در برابر مردم خود برتربيني و تکبر ندارد لذا به مردم بايد با فروتني و مهر و محبت و با تواضع و عشق و علاقه خدمت کنيم و خدا را شکرگزار توفيق خدمت به اين مردم باشيم.

وي با بيان شرايطي که حق‌الله و حق‌الناس دارد و اهميت زياد حق مردم اظهار کرد: با تأسي به همين احاديث و روايات است که حق و شأنيت و امنيت مردم براي وزارت اطلاعات بسيار مهم است.

علوي تصريح کرد: ما بر اين باوريم اگر همان‌طوري که امام راحل و رهبري معظم انقلاب تأکيد کرده‌اند که امنيت مردم‌محور و دستگاه امنيتي 70 ميليوني باشد، هزينه تأمين امنيت براي نظام بسيار پايين  مي‌آيد که در سال‌هاي اخير اين مهم را تجربه کرده‌ايم.

علوي در همين خصوص گفت: در 16 آذر سال 89 و 90 و سال 91 تنها در تعدادي از دانشگاه‌ها تجمعاتي داشتيم که خيلي از اين‌ها به برخي مشکلات کشيده مي‌شد و برخي ناهنجاري‌ها ايجاد مي‌شد اما در سال 92 و 93 چنين چيزي نداشتيم و در سال 93 دانشگاهي نداشتيم که در آن تجمعي وجود نداشته باشد اما با اين همه مشکلي ايجاد نشد.

وي افزود: بدون اين‌که چتر امنيتي بر سر دانشگاه باشد و با اشراف کامل اطلاعاتي وزارت اطلاعات، 16 آذر در همه جا بدون حاشيه برگزار شد چون مردم در تأمين امنيت مشارکت داده شدند.

علوي بيان کرد: وقتي مردم بيايند و با دستگاه حکومتي همراهي کنند دستگاه وظيفه خود را به راحتي انجام مي‌دهد و امنيت به آساني ايجاد مي‌شود.

وي خطاب به مديران در سال همدلي و همزباني گفت: در شرايطي که دشمن سعي مي‌کند دنياي اسلام را دو قطبي و جنگ شيعه و سني بسازد و در کشور به هر بهانه‌اي در هر جا ايجاد دو قطبي در بين قوميت‌ها کند و در سطح کشور در ارتباط با مذاکرات هسته‌اي جامعه را دو قطبي جلوه دهد در اين شرايط بايد اين راهبرد رهبري را جدي بگيريم و در جهت همدلي و همزباني کارها و وظايف را با جديت انجام بدهيم.

علوي به نقش دستگاه اطلاعاتي اشاره کرد و افزود: بر استقلال وزارت اطلاعات و حرفه‌اي عمل کردن آن تأکيد مي‌کنيم و اين عدم وابستگي حزبي وزارتخانه به معناي نفي جناح‌ها نبوده چرا که کشور متعلق به همه است و همه حق زندگي در چارچوب قواعد را دارند.

وي گفت: بايد همه حضور و فعاليت داشته باشند و کار هر جناح و جرياني به امنيت جامعه آسيب برساند دستگاه اطلاعاتي ناچار به برخورد است و طبعا برخورد پيشگيرانه و صيانت‌گرانه و هدايتگرانه مقدم بر برخورد مچ‌گيرانه است.

علوي خاطرنشان کرد: ما ترجيح مي‌دهيم دست افراد را براي زمين نخوردن بگيريم نه اين که زمين بخورند و سپس مچ آن‌ها را بگيريم.

وي افزود: براي دستگاه‌هاي اطلاعاتي تفاوتي ميان جريان‌هاي سياسي اعم از اصلاح‌طلب و اصولگرا و معتدل نيست چرا که کشور متعلق به همه زير چتر مقام معظم رهبري است و ما توان توان خود را به کار مي‌گيريم که سربازان زير چتر آقا را افزايش داده و دوستان آقا را زيادتر کنيم زيرا رسالت ما اين است که مخالفين را به موافق تبديل کنيم.

منبع: دانا

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس